Zingevingsvragen

Zingevingsvragen

Onderweg in het leven komen velen van ons op punten waarop we ons afvragen waarom we het eigenlijk allemaal doen. Waarom we hier op aarde zijn, hoe we betekenis kunnen geven aan ons leven, aan ons bestaan. We vragen ons vaak af wat de bijdrage is die we kunnen leveren: aan ons eigen leven en ook aan het leven van anderen.

Deze zoektocht kun je versnellen en verdiepen door jezelf toe te staan je levensvragen samen met een ervaren coach en therapeut te onderzoeken: iemand die je mee kan nemen voorbij de oppervlakkige antwoorden en je zicht kan bieden op je potenties en de mogelijkheden in de vraag die het leven aan je stelt. Want het leven vraagt van ons: via onze relaties, de uitdagingen waar we voor staan, de trauma’s en de ongelukken die we meemaken.

Sta jezelf toe dit pad niet alleen te gaan en help jezelf door je te laten leren hoe de diepte in jezelf op te zoeken en op welke manier jezelf vragen te stellen en het antwoord te ervaren.

 

Mail voor meer informatie en voor antwoorden op je vragen met de ervaren Evolutiepsychologe, coach en therapeute Marion Gulpers: focus.transformatie@mariongulpers.nl