The Reconnection

‘The Reconnection’® of de Personal Reconnection is een vorm van initiatie: Het is een herstel van de oorspronkelijke energetische verbindingen van je fysieke lijf met je ziele energie, de aarde en het energiesysteem van het universum.

Oorspronkelijk waren de meridiaan lijnen van ons lichaam verbonden met het energetisch netwerk dat om de aarde loopt. Deze lijnen zijn ook wel bekend als de Ley Lijnen. De meridiaan lijnen van het lichaam waren ook ontworpen om buiten het lichaam door te lopen en ons te aan te sluiten aan een veel groter netwerk waarbij we verbonden werden met het hele universum. In de loop der tijden zijn wij van deze lijnen losgekoppeld.

‘The Reconnection’ als vorm van initiatie is ontworpen om de meridiaan lijnen weer te activeren en nieuwe “Axiatonal” lijnen aan te brengen die ons her-verbinden (‘to reconnect’) met een krachtiger en meer geëvolueerd niveau dan ooit tevoren. Deze lijnen maken deel uit van een tijdloos netwerk van universele intelligentie. Kiezen voor ‘The Reconnection’ doe je niet zomaar: het is een heel bewuste keuze voor versnelling van je persoonlijke evolutie door de verbinding te herstellen met je oorsprong.

‘The Reconnection’ zet je op je levenspad en zorgt ervoor dat je levensdoelen sneller en makkelijker ontdekt en ook bereikt. Je zult merken dat wegvalt wat niet meer bij je past. Vandaar dat het belangrijk is dat je heel bewust hiervoor kiest. Je moet er klaar voor zijn deze ziele initiatie door te maken.

‘The Reconnection’ is maar één keer in je leven nodig. Het bestaat bij Marion Gulpers uit 2 initiatie sessies, die binnen maximaal drie dagen en nachten gedaan moeten worden en een gratis Reconnective Healing® sessie achteraf, op een nader te bepalen tijdstip.

‘The Reconnection’ kost € 333 voor beide sessies, inclusief een gratis Healing sessie na de Personal Reconnection. Dit is een wereldwijd vastgestelde prijs en is te betalen vóór de eerste sessie. Bij Marion Gulpers krijg je na het ontvangen van ‘The Reconnection’ standaard 1 healing sessie gratis.

Een sessie van ‘The Reconnection’ duurt ongeveer 60 tot 90 minuten. Hiervan is 45 tot 60 minuten voor de sessie op de behandeltafel en de rest van de tijd voor een voor- en nagesprek.

Opmerking : Het is aanbevolen (hoewel niet verplicht) om alvorens de ‘The Reconnection’ te ontvangen, één tot drie sessies van Reconnective Healing® te ondergaan.

 

Marion Gulpers is Natuurgeneeskundig Practitioner met een certificaat Reconnective Healing Level I, II en III en hiermee gecertificeerd door Dr. Eric Pearl tot het geven van Reconnective Healing® en The Reconnection®

Mail voor het boeken van een sessie of een intakegesprek naar focus@mariongulpers.nl
of bel 0655 988 689 en laat een bericht achter – eventueel via whatsapp. 

 

© Marion Gulpers