Relatietherapie

Relatietherapie – Koppeltherapie

Mijn naam is Marion Gulpers en ik ben reeds 20 jaar werkzaam als therapeute. Ik ben naast trauma therapeute ook communicatie therapeute en trainer. Deze combinatie maakt dat je ook voor relatietherapie bij mij op de juiste plek bent. Ik kan jullie helpen jezelf en elkaar te horen in wat jullie wezenlijk bedoelen te zeggen en jullie ondersteunen in het door de pijnlijke lagen heen werken. Daardoor ontstaan wezenlijke gesprekken en kan er in de essentie gewerkt worden aan de problematiek.

Want als we de verliefdheidsfase achter de rug hebben kunnen voorheen verborgen problemen een verstorende rol gaan spelen in een relatie. Dat gaat dan in essentie niet altijd over de relatie dynamiek: persoonlijke onverwerkte thema’s kunnen in een relatie getriggerd worden en verstorend werken.  Ook kan men uit elkaar groeien en geconfronteerd worden met nieuwe waarden die ineens een rol gaan spelen, ook binnen de relatie. De verhoudingen veranderen en veel van ons hebben niet geleerd hoe daar mee om te gaan. Laat staan hoe daar over te communiceren met de mensen die het belangrijkst zijn in ons leven: onze geliefden. Ik kan jullie daar bij helpen. En samen kunnen we dan een positief perspectief voor de toekomst creëren: of dat nu een toekomst samen is of een toekomst waarin jullie op een goede manier voor jezelf gekozen hebben. In ieder geval gaan jullie samen aan de slag en werken jullie onder begeleiding door de problemen heen aan een betere verbinding: met elkaar én met jezelf.

Mocht het nodig of wenselijk blijken dat een van de partners ook individueel aan de slag gaat, dan is ook dat mogelijk. Er zijn verschillende manieren waarop samen gewerkt kan worden, afhankelijk van de ervaren problematiek.

 

Mail voor vragen of het boeken van een intakegesprek naar focus.transformatie@mariongulpers.nl
of app / sms naar 0655 988 689 en laat een bericht achter.

 

door: Marion Gulpers