Hoogsensitief – HSP

Als Sensitief of Hoogsensitief persoon oftewel HSP ervaar je het leven in de moderne maatschappij vaak als extra problematisch of op z’n minst uitdagend: Voortdurend wordt er een beroep gedaan op je gevoeligheid, je hoogsensitiviteit, zonder dat je opgevoed bent met de hulpmiddelen en de kennis om goed voor jezelf te zorgen en de kwaliteiten van je gevoeligheid goed aan bod te kunnen laten komen.

Marion Gulpers van True Insight en Focus Transformatie is op meerdere gebieden opgeleid en deskundig om te werken met sensitieve en hoogsensitieve personen. De eigen ervaringen met hoogsensitiviteit en de deskundigheid en jarenlange ervaring met energetisch en emotioneel begeleiding, zorgt ervoor dat je op meerdere vlakken kunt werken met je hoogsensitiviteit:

 

* Je kunt je bevrijden van oud zeer dat je door je gevoeligheid niet hebt kunnen verwerken.

* Je kunt energetisch werk ondergaan zodat jij je vrijer en authentieker voelt in je levensenergie.

* Je kunt met oude patronen aan de slag zodat je deze los gaat laten en meer geaard wordt.

* Je krijgt handvaten aangereikt om makkelijker en met meer vervulling in het leven te staan en je inzicht in je eigen kwaliteiten en je uitdagingen maakt dat je innerlijke groei en spirituele ontwikkeling versnelt worden.

 

Mail om een afspraak te maken voor een intakeconsult om je vragen te kunnen stellen naar focus.transformatie@mariongulpers.nl
of sms /app naar 0655 988 689

Klik hier voor de Hoogsensitiviteitstest