Gespecialiseerd in:

Helende Reis Therapie
Depressie
Angst en Trauma therapie
Eenzaamheid
Rouwverwerking
Stress, Burn-out
Chronische Vermoeidheid
Relatietherapie – Koppeltherapie
Hoogsensitiviteit – HSP
Bewustzijns Coaching / Holistisch Coaching
Systemisch werk
Mindfulness
Mindfulness & Heartfulness
Communicatietrainingen
Zinsgevingsvragen

  

De Trauma-therapeute, Coach en Trainer

Deskundig in onverwerkte emoties, Mind-blokkades oplossen en het vinden van de Sleutel tot Geluk: de plek van Vergeving!

“Marion is sterk in mensen te begeleiden naar het eerste moment waar de problemen zijn ontstaan. Ze helpt je hier inzicht in te krijgen en deze volledig te verwerken. Na jaren ervaring en het volgen van diverse opleidingen in de psychologie en systeem therapie, heeft Marion een eigen methode ontwikkeld die bestaat uit de voor haar belangrijkste elementen van diverse methodes. Al meer dan 13 jaar werkt Marion op deze manier met veel passie in haar eigen bedrijf en heeft ze veel mensen geholpen.”  W. H., 2015

Bevalt mijn manier van werken? Like me dan op Facebook!

De Levenskunst van deze moderne tijd

Marion Gulpers van Trainingsbureau voor Focus Transformatie en True Insight, leeft en werkt volgens de levenskunst van deze moderne tijd:

"Je kunt zélf je leven, je gezondheid en je geluk beïnvloeden! Je kunt inderdaad niet de feitelijkheid van je verleden veranderen, maar je kunt wel je eigen emotionele, mentale en fysieke reacties op je verleden verwerken en daarmee dus veranderen."

 

Voor wie

Voor mensen die interne of externe conflicten ervaren die kunnen voortkomen uit een onverwerkte specifieke gebeurtenis, een onopgeloste situatie, uit negatieve gedachtes en gevoelens. Dit alles kan je belemmeren in je dagelijks functioneren.

Het resultaat van Marion’s manier van werken is de complete verwerking van je problematiek, waardoor je loslaat wat jou voorheen belemmerde. Naderhand merk je dat je een meer ontspannen en positievere kijk op je leven hebt en dat je je rustiger voelt over zaken die eerder veel stress opleverden. Klik voor ervaringen van mensen die je voorgingen hier.

Door het werken met Marion zul je merken dat je daadwerkelijk  anders gaat reageren op je omstandigheden:

Oude reactiepatronen en zelfs oud trauma zullen wegvallen waardoor je meer kunt reageren vanuit rust en zelfvertrouwen. Kiezen voor jezelf en toch in verbinding blijven, wordt makkelijker en vanzelfsprekender.

Autoriteit problematiek wordt in de kern opgelost zodat je werkelijke vrijheid van handelen en denken ervaart.

Weerstanden worden overwonnen zodat je adequaat en snel kunt reageren in tijden van crisis.

Irritaties worden bij de bron aangepakt zodat je in contact kunt blijven met de mensen waar je mee leeft en werkt.
Hierdoor kun je effectiever en doelgerichter werken naar resultaat.

Je leert het hoofd bieden aan de invloed van je omgeving en aan de crisis berichtgeving zodat je kracht en inspiratie kunt putten uit je creatieve proces en je eigen gemoedsrust.

Uitstelgedrag en vermijdingsstrategieën worden getransformeerd waardoor je onderscheidingsvermogen doelgericht kan worden ingezet zodat je resultaat boekt en omzet genereert.

Je innerlijke motivatie wordt een bron van innovatie en plezier waardoor je je werk kunt uitvoeren op een manier die bij jou past.

Van zelfsabotage of het ervaren van obstakels, zul je komen tot het manifesteren van je eigen visie. Je leert je eigen werkelijkheid creëren.

In plaats van je te focussen op je negatieve gedachten en gevoelspatronen en ze daarmee te voeden, zul je instaat zijn je daadkracht en energie te richten op dat wat wél werkt, op datgene dat je wél wilt verwezenlijken.

 Leef het leven dat je je wenst. Elke dag opnieuw!

Wat is het resultaat?

De meeste mensen leven het leven dat ze vrezen. Met Holistisch Coaching leer je hoe het leven te creëren dat je je altijd al hebt voorgesteld. Laat díe verbeelding werkelijkheid worden. En leer het leven te leven dat je je wenst.

 

Ervaring van de heer R.v.Z., 49 jaar:

“Bijna een week verder na onze ontmoeting en ik wilde je bedanken voor een zeer waardevol moment in mijn leven. Het was een absoluut bijzonder ervaring die mij veel heeft gebracht merk ik. Het voelt nog steeds of ik aan het resetten ben. De zindering die door mijn lijf heen gaat neemt weliswaar na een week iets af maar ik merk elke dag weer dat ik mij prettig voel. Soms zijn er momenten waarbij ik mij, achteraf, besef dat ik een ander gevoel ervaar bij dingen die mij bezig houden. Het is werkelijk zo dat de emotie die een gebeurtenis eerder zou triggeren, nu vervangen is door dat wat er nu eindelijk ruimte heeft gekregen. Woorden, in alle talen die ik beheers, kunnen niet omschrijven hoe dankbaar ik je ben voor de wijze waarop je mij “bij de hand nam” tijdens mijn reis.”

Meer lezen over de ervaringen van anderen? klik hier.

Mail voor het stellen van vragen of het maken van een afspraak naar focus.transformatie@mariongulpers.nl

 

Trainingsbureau Focus Transformatie maakt onderdeel uit van True Insight, KvK-nr: 34180385 en is werkzaam in de regio Amsterdam, Amstelveen, Aalsmeer, Uithoorn, Ouderkerk a/d Amstel

 

Specialisaties:

Holistisch Bewustzijns Therapeut, Holistisch Coach & Trainer voor balans tussen Lichaam, Verstand, Hart en Ziel.
Werkende met 
Helende Reis Therapie, Mindfulness, Heartfulness, Geweldloze Communicatie, Traumaverwerking, Reconnection, EFT, EMDR, TAT, Healing Codes, Levend Bloed Analyse, Holistisch Coaching, Stress Counseling, Healing, Soulhealing, Aurahealing, Soulretrieval, Systemisch werk, Bio-resonantie therapie, Preventief Voorlichter alternatieve geneeskunde: zie www.trueinsight.nl

Locatie: Amstelveen. Makkelijk bereikbaar vanuit Amsterdam, Uithoorn, Ouderkerk a/d Amstel, Hoofddorp, Aalsmeer, Zaandam, Utrecht