Over Marion


Mijn naam is Marion Gulpers (1963) en ik heb van mijn onderzoekende levenshouding mijn werk gemaakt. Ik heb ruime ervaring in zowel het bedrijfsleven als het veld van Persoonlijke Ontwikkeling.
Mijn spirituele ontwikkeling en gevoeligheid openbaarde zich in 1990 in Belgie en ontwikkelde zich verder in Azie. Na een aantal jaren in Az
i
ë gewoond, gewerkt en gestudeerd te hebben, begon ik in 2002 in Nederland mijn natuurgeneeskundige praktijk True Insight (www.trueinsight.nl) met als doel mensen te begeleiden in hun veranderings- en gezondheidsprocessen.

Inmiddels richt ik mijn aandacht eveneens op persoonlijke ontwikkeling. Ik ben multi-disciplinair en gedegen opgeleid waardoor ik me aan kan passen aan de behoefte van de individuele cliënt en tegelijkertijd de diepte in kan gaan om de problematiek bij de wortel aan te pakken.
Imiddels werk ik naast Conscious Coaching ook met Soulretrieval omdat  er een grote behoefte is aan een meer bij deze tijd passende en vooral energetisch duurzame manier van Persoonlijke Ontwikkeling. 

Juist in deze tijd van crisis, die ik vooral zie als een vraag om verandering, is het belangrijk om de aandacht naar binnen te richten en daar te transformeren wat om verandering vraagt. Om dan met frisse kijk de wereld weer in te gaan. Meer informatie over Soulretrieval en mijn andere werkwijzen vind je op deze website.

Mijn kracht ligt vooral in het werken met mensen met burn-out, depressie en stress, een gebrek aan eigenwaarde, rouwverwerking en verwerking misbruik en mishandeling.

Verder kun je bij mij terecht voor scheidingscoaching. Hierbij ligt het accent op de rouwverwerking van de vorige relatie, innerlijk emotionele vrijheid verwezenlijken, financiële zelfstandigheid creëren en relationele onafhankelijkheid beleven zodat de toekomst in openheid tegemoet getreden kan worden.

 

Relevante Werkervaring

2002 - heden         Therapeut, Coach, Trainer
1996 - 1999           verblijf in Azie, diverse vrijwilligersprojecten, start opleidingen
1990 - 1999           mede-eigenaar wellness bedrijf     
e.a.

 

Relevante Opleidingen en Trainingen

 

Overige Trainingen en Workshops

 
 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


webdesign lenaluna | CMS cmsimple