Werkwijze

 

Wat de werkwijze van Focus Transformatie uniek maakt is de mogelijkheid coaching gesprekken aan te vullen met diep innerlijk werk: Conscious Coaching oftewel Bewustzijns Coaching.

Bewustzijns Coaching helpt je contact te maken met de diepere, onbewuste lagen in jezelf door een unieke combinatie van Mindfulness, begeleide introspectie en NLP. Daardoor kun je werken aan de drijfveren achter belemmerende gedragspatronen. Juist deze manier van werken resulteert in een diep transformerend effect:


Opzet van Trajecten:

Oriëntering: Doel bepalen, stappenplan met leerdoelen benoemen, planning.

Dan volgen regelmatige sessies in veilig en integer leer- en onderzoeksklimaat met ervaren Bewustzijns Coach Marion Gulpers. Iedere sessie volgt een bepaalde structuur:

 

Al naar gelang de behoefte van de cliënt en afhankelijk van de problematiek, kunnen de volgende methoden een rol spelen tijdens de sessies:


Bewustzijns Coaching,  Helende Reis Methode (The Journey), Visionary Leadership Coaching, NLP, Systemisch werk (opstellingswerk), Zinvol Communiceren (o.a. Geweldloze Communicatie), Biografisch werk, Mindfulness, Kernkwaliteiten, Enneagram, etc.

Mail voor het stellen van vragen of het maken van een afspraak naar focus@mariongulpers.nl


webdesign lenaluna | CMS cmsimple