Reconnective Healing

 

Reconnective Healing


Reconnective Healing® is een vaak levensveranderende ervaring, waarbij nieuwe frequenties gebruikt worden, die lichaam, geest en wezen kunnen helen. Reconnective Healing® onderscheidt zich heel duidelijk van Reiki, Healing Toa, Qi Gong of Prana Healing en reikt voorbij iedere techniek, die je ooit tegengekomen bent.

Reconnective Healing® brengt balans en heelheid op alle niveau's: mentaal, fysiek, emotioneel en spiritueel. In essentie ontstaat ware heling door de verwijdering van een storing of blokkade die ons afgescheiden houdt van de perfectie van het Universum en onze goddelijke verbinding met die essentie.

Reconnective Healing® is geen behandeling of therapie en is veel meer dan alleen maar symptomen bestrijden van een fysiek on-gemak. Deze frequenties bieden ons de mogelijkheid om meer in balans te komen, op een hoger niveau met het Universum en in een diepere verbinding met onszelf. Als resultaat van deze verbinding en verkregen balans, ontvouwen zich vaak fysieke genezingen.

Reconnective Healing® is geen energie werk. Het is een al omvattende, brede bandwijdte van energie + licht + informatie. Deze frequenties werken op kwantum niveau om communicatie tot stand te brengen met ons DNA, onze cellen, ons lichaam, onze geest en ziel. Integenstelling tot de tot nu toe bekende energie healing technieken worden de Reconnective Healing® frequenties sterker en zetten zij meer uit als de afstand groter wordt. Deze frequenties zijn aanzienlijk beter waarneembaar, strekken zich verder uit en veroorzaken meer dramatische resultaten.


"Als je geluk hebt zal jouw genezing komen in de vorm, waar je op had gehoopt. Als je echt geluk hebt zal jouw genezing in een vorm komen, waarvan je niet had kunnen dromen Een vorm, die het Universum voor jou in het bijzonder heeft bedoeld" -Eric Pearl-

Het is tevens mogelijk op naast Reconnective Healing een persoonlijke Reconnection te ontvangen. Dit is een geheel andere sessie met het doel de oorspronkelijke connectie met het universele Axiale Systeem te herstellen ter versnelling van je persoonlijke evolutie. Klik voor meer informatie hier.


Informatie over de sessies

Kleding: Draag comfortabele kleding, geschikt voor de tijd van het jaar.
Geuren: Vermijdt voor de aanvang van een sessie het gebruik van sterk geurende stoffen, zoals geurende zeep, shampoo of andere geurende cosmetica.
Sieraden: Alle sieraden zijn toegestaan, zolang ze jou niet storen tijdens een sessie.

Tijdens een sessie zal je gevraagd worden om op een behandeltafel te gaan liggen, je ogen te sluiten, je open te stellen en datgene toe te laten wat zich aandient. Tijdens een sessie is het niet nodig en zelfs ongewenst om te bidden, te visualiseren, mantra's te herhalen, te mediteren of je bij voorbaat te richten op, of te hechten aan een bepaald resultaat. Laat het Universum/God/Liefde (kies zelf de omschrijving welke voor jou prettig is), jouw brengen wat het besloten heeft dat jij nodig hebt.

Tijd: Een Reconnective Healing® sessie duurt ongeveer 60 minuten. Hiervan is ongeveer 30 minuten voor de sessie op de behandeltafel en 30 minuten voor een voor- en nagesprek. Normaal gesproken worden er één tot drie sessies aanbevolen.


Kosten: De prijs van een sessie is € 80,-.

Mail voor het stellen van vragen of het maken van een afspraak naar focus@mariongulpers.nl

Marion Gulpers is Natuurgeneeskundig Practitioner met een certificaat Reconnective Healing Level I, II en III en hiermee gecertificeerd door Dr. Eric Pearl tot het geven van Reconnective Healing® en The Reconnection®

 

door Marion Gulpers


webdesign lenaluna | CMS cmsimple